Slip klæderne løs

Høsttid: kyllingeknæ-høj karse

karse cress diy pandurohobby hobby påske kylling

Okay, det går seriøst godt med Karsehøsten herhjemme! Så godt, at jeg nu kom til at skrive Karsehøsten med stort K, som om det nærmest er en begivenhed. Det kan enten betyde, at jeg ikke har et super actionpakket liv, men det kan også betyde, at jeg A) holder meget af karse på min mad og B) at jeg er begejstret over at have holdt liv i andet end mine kaktusser (se venligst bort fra de krøllede visne spirer, som forsøger at flygte ned langs æggeskallen. Det skyldes, at jeg glemte at vande de første fem dage).

Mine veninder og jeg producerede hele tre æg med karse på vores påskeværksted i sidste uge (som jeg skrev om her). Det første æg blev høstet ud over aftensmaden i går. Og jeg kan afsløre, at karse smager overraskende godt på hotdogs. Who knew.

Det er begrænset, hvor meget karse der kan være i sådan et æg, og man skal vist mere lave disse karseholdere, fordi man holder af bælgøjede plyskyllinger med piberenser-næb, end fordi man vil have store mængder karse på sine mad. Et æg rækker til tre hotdogs.

Kun et monster holder ikke af bælgøjede plyskyllinger med piberenser-næb.

karse cress diy pandurohobby hobby påske kylling

karse cress diy pandurohobby hobby påske kylling

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slip klæderne løs