Langsom oprydning: Vores bolig skal rumme den person vi er nu og her

DIY: glitter påskekyllinger og påskeæg med karse

paaskekyllinger-marie-kondo-panduro-hobby-paaske-pynt-diy

Okay, verden har nok set mere stilren påskepynt, end den mine veninder og jeg producerede over en rom sour (eller 18) i lørdags.

Denne lørdag, midt mellem korsfæstelse og opstandelse, havde jeg inviteret til påskefrokost med laks, æg og DIY-kits fra Panduro Hobby! Jeg ved godt, at et skandinavisk påske-look burde byde på naturmaterialer og i øvrigt holde sig til neutrale farver. Men det eneste naturlige i min pynt er altså pjuskede fjer og karsefrø. At fjerene så lige har været igennem en farverig spray tan i anledningen af højtiden, skal ikke ligge dem til last.

KonMari-“filosofien”, som denne blog bygger på, handler om, at man i sin bolig kun skal omgive sig med ting, som vækker glæde. Og det må siges at vække glæde at have en flok begejstrede kyllinger med små buttede piberenser-ben og øjne lavet af glasperler siddende i hjørnet af sin lejlighed. De har også fået lov at blive siddende, selvom påsken er forbi. Påskeæggene med karse er jo heller ikke klar til at blive høstet endnu! Mmmm… glæder mig til æggemadder med friskhøstet karse.

paaskekyllinger-marie-kondo-panduro-hobby-paaske-pynt-diy

De to samlesæt fra Panduro Hobby har de meget internationale navne: “Fuzzy chicks” og “Cress nests”. Og de kan købes her og her. Akkurat nu er de sat ned til favorable post-påske-priser, men selvom påsken falder tidligere i 2018, er det jo stadigvæk en god del dage, at sættene bare skal ligge i skabet og vente.

I øvrigt smagte vores rom sour ekstremt godt. Hemmeligheden er at bruge Angostura rom 1919. Den er enormt blød og har en klar vanilje-smag over sig. Flere eksperter har kåret den som en af Caribiens bedste lagrede rom. Vi shakede to dele rom med en del sukkersirup, en del citronsaft og en del æggehvide. Og en masse isterninger.

Du behøver ikke et fancy bartender-sæt for at lave lækre drinks. Vi målte af i æggebægre (meget i påskeånden) og shakede drinken i et syltetøjsglas.

paaskekyllinger-marie-kondo-panduro-hobby-paaske-pynt-diy

paaskekyllinger-marie-kondo-panduro-hobby-paaske-pynt-diy

 

Delene i Fuzzy chicks-samlesættet:

*** Local Caption ***

Delene i Cress nests-samlesættet:

DIY påskepynt påskeæg cress nest

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langsom oprydning: Vores bolig skal rumme den person vi er nu og her