Skab plads til det du elsker

Velkommen til min blog.

Jeg elsker tøj, design og interiør, og køber ofte noget nyt. Til gengæld bryder jeg mig ikke om at skille mig af med ting, og jeg er heller ikke særlig god til at lægge ting på plads, når jeg har brugt dem. Rimmelig dårlig kombo.

Men det skal være slut.

Jeg har anskaffet mig bestselleren Magisk oprydning: en simpel, effektiv metode, der skaber plads til det du elsker (org. The Life-Changing Magic of Tidying Up: The Japanese Art of Decluttering and Organizing), som er skrevet af den japanske oprydningsguro Marie Kondo.

Væbnet med denne bog og dusinvis af affaldssække vil jeg forsøge at få orden i min skønne Nørrebro-lejlighed i det gamle byhus fra 1860. Jeg vil følge Kondos råd  – og ikke mindst blogge om processen.

Herinde får du min tips og ærlige oplevelser på vejen mod en mere ryddelig og magisk bolig.

 

velkommen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skab plads til det du elsker